9 Bin Konut Yapıyor Hedef 6 Milyar Lira

9 Bin Konut Yapıyor Hedef 6 Milyar Lira
9 Bin Konut Yapıyor Hedef 6 Milyar Lira9 bin konut yapıyor hedef 6 milyar lira Bu yıl 40’ıncı yaşını kutlayan Sinpaş, yıl boyunca 10 proje üreterek, 9 bin konutu piyasaya sunacak. Projelerin toplam cirosunun ise 6 milyar lira olması bekleniyor

inpaş, 40’ıncı yaşını 6 milyarlık 10 proje ile kutluyor. Satışa sunduğu ve sunacağı projelerle toplam 9 bin konut oluşturacak olan Sinpaş’ta, Sinpaş GYO; Ege Yakası, İncek Blue, İncek Yeni Etap, Sancaktepe, Çankaya, Bomonti projelerini, Sinpaş Yapı ise; Köyceğiz, Denizli, Altınoran, Liva 2. Etap projelerini tamamlıyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 2006’dan bu yana 8 yılda 6 milyar liralık ciro yaptıklarını belirterek, “Bu yıl satışa çıkan ya da çıkarılacak projeler de 6 milyar lira. Yani ülkede veya komşu ülkelerde yaşanan bu gürültü patırtıya rağmen hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

 

10 projenin büyük ölçüde gayrimenkullerinin kendilerine ait olduğunu söyleyen Çelik, “Hasılat paylaşımı, kat karşılığı aldığımız projeler de var. 10 proje ile 9 binin üzerinde konutu piyasaya vereceğiz. Şimdiye kadar tecrübemizi İstanbul’un yanı sıra Gaziantep, Denizli, Bursa gibi illerimizde gösterdik. Yurtdışında ise İran’dan teklif aldık ama gitmedik. 2015’ten itibaren Avrupa’nın belli noktalarında projeler geliştireceğiz” diye konuştu.

Çelik, İstanbul’da Boğaz manzaralı bir bölgede 300 dönümlük bir alan üzerinde çalışma yaptıklarını, burada şu anda 60 dönüme ulaştıklarını, Boğaz’ı gören villa ve konutlar yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.