9. Uluslararası Fethiye Festivali

9. Uluslararası Fethiye Festivali
MUĞLA (AA) - Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı. Fethiye Belediyesi, Fethiye Otelciler Birliği...

MUĞLA (AA) - Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı.

Fethiye Belediyesi, Fethiye Otelciler Birliği ve Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı'nın katkılarıyla bu yıl 9'uncusu düzenlenen etkinlik kapsamında yapılan kortej yürüyüşünde renkli görüntüler oluştu.

Cahit Gündüz Caddesi'nden başlayan yürüyüşe, spor kulüpleri, dernekler, etkinlikler kapsamında tertiplenen tiyatro yarışması ve animasyon grupları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yürüyüşe çevredekiler alkışlarla destek verdi. Beşkaza Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından, Arap Dede Orta Oyun Ekibi gösterisi büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası meydanda konser verdi.

Fethiye'yi sanat ve kültür merkezine dönüştürmek amacıyla organize edilen ve yarın sona erecek festivalde, yerel ürün sergisi, kitap fuarı, imza günleri, edebiyat söyleşileri, dünya müzikleri şenliği, ressam buluşması, fotoğraf festivali gibi etkinlikler yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.