9. Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması

9. Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması
Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması Maltepe Sahil Parkı Şenlik Alanı'nda yapıldı

İSTANBUL (AA) - Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması Maltepe Sahil Parkı Şenlik Alanı'nda yapıldı.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda gencin katıldığı etkinlik, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Programda kısa bir konuşma yapan Taner Yıldız, Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu dile getirerek, "Üzerimizde her zamankinden daha fazla sorumluluk var. 21 yaşında çağ değiştiren Sultan Fatih bize çok farklı örnek olmuştur. Bizler şu anda bulunduğumuz ülkeden daha güzel bir ülkeyi gençlerimize hazırlamakla meşgulüz. Türkiye'deki siyasi irade, başta cumhurbaşkanımız ve başbakanımızla beraber hamdolsun bu zemini hazırlamakla meşgul. Çünkü bizler içinde bulunduğumuz, zamanı ve zemini ve her türlü şartları aşmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

Etkinlik şiir dinletisi, mehter ve halk oyunları gösteriyle son buldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.