90 günlük hasret

90 günlük hasret
Tam 4 haftadır galibiyet elde edemeyen Atiker Konyaspor, bugün Adana deplasmanında galibiyet hasretine bir son verme amacında.

Tam 4 haftadır galibiyet elde edemeyen Atiker Konyaspor, bugün Adana deplasmanında galibiyet hasretine bir son verme amacında. Yeşil-beyazlılar, zorlu maçı kazanarak 90 gün sonra deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Atiker Konyaspor, deplasmanda Adanaspor ile karşılaşıyor. Ligin ikinci yarısındaki performansıyla beklenenin altında kalan yeşil-beyazlı ekip, Adana deplasmanında kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor. Adanaspor ile Atiker Konyaspor arasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçı Halil Umut Meler, Alpaslan Dedeş, Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

GALİBİYET HASRETİ BİTSİN

Son haftalardaki inişli çıkışlı performansını tamamen bitirmek isteyen Atiker Konyaspor, ligde çıkış yakalamayı hedefliyor. Son 4 haftada galibiyet elde edemeyen yeşil-beyazlı ekip, galibiyet hasretine Adana’da son vermek istiyor. Anadolu Kartalı, ligde son 4 maçta galip gelemezken, sadece 2 puan topladı. Söz konusu bu dönemde Antalyaspor ve Trabzonspor’dan 1 puan alabilen temsilcimiz, Beşiktaş ve Gençlerbirliği’ne de mağlup olmaktan kurtulamadı. Aykut Kocaman’ın öğrencileri bugünkü maçı kazanarak 3 puanı alan taraf olmak istiyor.

3 OYUNCU SINIRDA

Atiker Konyaspor’da Adanaspor maçında 3 oyuncu sınırda bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Jagos Vukovic, Deni Milosevic ve Dimitar Rangelov’un ligde 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular, karşılaşmada sarı görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve önümüzdeki hafta Konya’da oynanacak Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

İLK 11 MERAK EDİLİYOR

Son haftalardaki kötü futboluyla eleştirilen Atiker Konyaspor, son oynan Trabzonspor maçıyla yeniden kendine geldi. Trabzon maçında sergilenen etkili futbol sonrası gözler teknik Aykut Kocaman’ın kadro tercihine çevrildi. Yeşil-beyazlıların Adanaspor maçında nasıl bir ilk 11 ile sahaya çıkacağı merakla bekleniyor. Trabzonspor maçında cezalı Ömer Ali forma giymezken, Ali Çamdalı, Deni Milosevic ve Riad Bajic gibi isimler de maça yedekte başlamıştı. Deneyimli teknik adamın Adana deplasmanında nasıl bir kadroyu sahaya süreceği merakla bekleniyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.