A Milli Futbol Takımı yurda döndü

A Milli Futbol Takımı yurda döndü
Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup aşamasında veda eden A Milli Futbol Takımı, Türkiye'ye döndü

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) grup aşamasında veda eden A Milli Futbol Takımı, yurda döndü.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 19.50'de Marsilya'dan İstanbul'a gelen A Milli Futbol Takımı kafilesinde 5 oyuncu yer aldı.

Futbolculardan Onur Kıvrak, Harun Tekin, İsmail Köybaşı pasaport kontrolünde görülürken, takım kaptanı Selçuk İnan ve Şener Özbayraklı havalimanından çıkış yaptı. Milli takım oyuncularının büyük bölümünün İstanbul'a gelmediği, diğer futbolcuların aktarmalı olarak tatil yapacakları yerlere gittiği bildirildi.

EURO 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile D Grubu'nda yer alan Türkiye, 3 puanla grubu üçüncü sırada bitirdi. En iyi üçüncüler arasına da giremeyen ay-yıldızlılar şampiyonaya veda etmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.