"Aa Objektifinden Fetö'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" Beypazarı'nda

"Aa Objektifinden Fetö'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" Beypazarı'nda
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Anadolu Ajansı ile belediyenin iş birliğiyle hazırlanan "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Anadolu Ajansı (AA) ile belediyenin iş birliğiyle hazırlanan "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Tarihi Suluhan Kervansarayı'ndaki serginin açılış törenine, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, bazı siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kaplan, burada yaptığı konuşmada, AA'nın fotoğraflarının 15 Temmuz'daki gerçeği tam anlamıyla yansıttığını vurgulayarak, söyleyecek çok fazla bir şeyin olmadığını belirtti.

Tuncer Kaplan, "Allah'ım bize tekrar böyle bir gün yaşatmaz. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz daha da pekişerek sürecektir. Katılımlarınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan fotoğraflar, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Sergiyi gezen Emre Yılmaz, AA'nın, FETÖ'nün gerçek yüzünü bu fotoğraflarla bir kez daha ortaya koyduğunu ifade ederek, "Masum insanları öldürdüler, onların üzerlerine tankları sürdüler. O gece Ankara'da olamasak da o geceyi AA'nın fotoğrafları sayesinde daha iyi anlamış olduk." dedi.

Darbe girişimine ilişkin 4 dakikalık sinevizyon gösteriminin de yapıldığı sergi, 19 Ağustos Cuma gününe kadar gezilebilecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.