Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen oylamada 3 fotoğrafı seçti

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA Bursa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Altepe, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından bahsetti. AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar da AA'nın projeleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı.

Ziyarette AA'nın düzenlendiği "Yılın fotoğrafları" oylamasına da katılan Altepe, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün ''Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşam kategorisinde Sergen Sezgin'in "Bursa'da Ramazan" ve spor kategorisinde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Usain Bolt" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Altepe, oylamadaki karelerin her birinin değerli fotoğraflar olduğunu söyledi.

AA'nın dünyanın dört bir yanında görüntü ve fotoğraf ürettiğine dikkati çeken Altepe, "AA'nın başarılı bir grafiği var. Bunun için kendilerini kutluyoruz. En kritik yerlerde bile AA'nın bulunması güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.