Aarau - Zurich Maçında Kaçan İnanılmaz Pozisyon

Aarau - Zurich Maçında Kaçan İnanılmaz Pozisyon
İsviçre Süper Lig'de oynanan Aarau-Zurich maçında meydana gelen penaltı pozisyonunda kaleci 2 kez kurtardı, 3. vuruşta ise defans oyuncusu topu uçarak uzaklaştırdı.

İsviçre Süper Lig'de oynanan Aarau - Zurich karşılaşması, sahalarda ender rastlanan bir kurtarışa sahne oldu.

İsviçre Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Aarau, evinde Zurich takımını konuk etti. Oldukça sert ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Zurich, karşılaşmayı 9 kişi tamamlayabilen rakibini, deplasmanda tek golle mağlup etmeyi başardı. Ancak karşılaşmaya konuk takımın kullandığı penaltı damga vurdu.

İLK PENALTIYI HAKEM İPTAL ETTİ, İKİNCİ PENALTIDA TOP KALEYE GİRMEDİ

Dakikalar 30'u gösterdiğinde konuk takım, penaltı kazandı. Ağlarla buluşan ilk penaltıyı hakem geçersiz sayıp tekrarlattı. İkinci penaltıyı ise kaleci Joël Mall kurtardı. Ancak dönen top rakip oyuncunun önüne düştü. Kaleye gönderilen topu Mall, ikinci kez çıkardı. Tam bir karambolün yaşandığı ceza sahasında, penaltıyı kullanan oyuncu üçüncü kez kaleye gönderdi, bu kez de defans oyuncusu uçarak cizgiden çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.