ABD Posta İdaresinden ramazana özel posta pulu

ABD Posta İdaresinden ramazana özel posta pulu
2001'den bu yana Müslüman bayramlarını kutlayan ABD Posta İdaresi (USPS), en son bastırdığı ramazana özel posta pulunu Michigan eyaletinin Dearborn kentinde tanıttı

2001'den bu yana Müslüman bayramlarını kutlayan ABD Posta İdaresi (USPS), en son bastırdığı ramazana özel posta pulunu Michigan eyaletinin Dearborn kentinde tanıttı.

Virginia'da yaşayan dünyaca ünlü kaligraf Mohamed Zakariya, sanat direktörü Ethel Kessler'le birlikte tasarladığı posta pulunun tanıtımı için Dearborn'daki İslam Merkezi'nde tören düzenlendi.

Posta idaresi yöneticileri ve Müslüman toplum temsilcilerinin katıldığı törende, Müslüman Gençlik Akademisi (MAYA) öğrencileri, Amerika İslam Merkezi, Amerika Erkek İzcileri ve 1139 Askeri Birliği özel bir gösteri gerçekleştirdi.

İdarenin aynı töreni 13 Haziran'da Kentucky'nin Louisville kentinde, Muhammed Ali Müzesi ve Kültür Merkezi'nde de düzenleyeceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.