Abdullah Ilgaz, Koyuncu Grup’u ziyaret etti

Abdullah Ilgaz, Koyuncu Grup’u ziyaret etti
Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil edip, 1.87’lik derecesiyle ile gümüş madalya almaya hak kazanan Abdullah Ilgaz, Koyuncu Grup'u ziyaret etti.

Konya’da gerçekleştirilen ve dünyanın yakından takip ettiği 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil edip, 1.87’lik derecesiyle ile gümüş madalya almaya hak kazanan Abdullah Ilgaz’dan Koyuncu Grup’a anlamlı ziyaret.

abdullah-ilgaz-ziyaret-2.jpg

Abdullah Ilgaz yaptığı açıklamada “Mersin ve Tunus’tan sonra Konya’da da altın madalyayı hedeflemiştik ancak gümüş madalya kazanmak nasip oldu. Bugünlere gelmemde bana desteğini hiç esirgemeyen başta Koyuncu Grup İcra Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Koyuncu olmak üzere tüm Koyuncu Grup ailesine teşekkür etmek istiyorum. Bugün buraya gümüş madalyam ile geldim. Umarım 2023 yılında gerçekleşecek olan büyük organizasyonlarda yeniden altın madalya kazanarak, hem ülkemizi hem de bana güvenenleri en iyi şekilde temsil edip, Türk Bayrağı’mızı yeniden layık olduğu zirveye çıkarabilirim” dedi.

abdullah-ilgaz-ziyaret-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.