"Abla" Akşener'den "kardeş" İmamoğlu'na eleştiri yağmuru

"Abla" Akşener'den "kardeş" İmamoğlu'na eleştiri yağmuru
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce aralarındaki ilişkiyi "abla-kardeş" ilişkisi olarak tanımlayan Meral Akşener, İBB Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu'na eleştiri yağmuruna tuttu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu şehri artık aklı sadece İstanbul'da olanların, kalbi sadece İstanbul'la atanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık ilgisi ve odağı sadece İstanbul'un sorunlarında olanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık amacı sadece İstanbullunun derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor." dedi.

Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce aralarındaki ilişkiyi "abla-kardeş" ilişkisi olarak tanımladığı yüzünde Rabbi Yessirler görüp Fatih Sultan Mehmet'e benzettiği İBB Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiriler yöneltti.

Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin "İstanbul Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Akşener, İstanbul'u artık iki ayağı da yere sapasağlam basanların yönetmesi gerektiğini anlatan Akşener, şunları kaydetti:

"Bu şehri artık yalnızca çaba sarf edenlerin değil, İstanbul yoluna baş koyanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık aklı sadece İstanbul'da olanların, kalbi sadece İstanbul'la atanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık ilgisi ve odağı sadece İstanbul'un sorunlarında olanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık amacı sadece İstanbullunun derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela, aklı şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlardan, elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının taht oyunlarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez. Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenlerle bu şehri yönetemez. Aziz İstanbullular, hal böyleyken gelin artık bu vasatlık son bulsun."

İstanbul'a ihanet edenlere de İstanbul'u ihmal edenlere de milletin mecbur olmadığını söyleyen Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı Buğra Kavuncu'ya oy istedi.

aa-20240218-33743006-33743003-iyi-parti-genel-baskani-aksener-istanbul-proje-ve-aday-tanitim-toplantisinda-konustu.jpg

İYİ PARTİ İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Adalar'da Ayşe Gülnur Şakir, Arnavutköy'de İsmail Yaşar, Ataşehir'de Ali Coşkun, Bağcılar'da Eyüp Ali Özdemir, Bahçelievler'de Tugay Çapun, Bakırköy'de Ataner Orkunoğlu, Başakşehir'de Tevfik Atakan Şakar, Bayrampaşa'da Vahit Çelik, Beşiktaş'ta Nurettin Sağırkaya, Beykoz'da Tuba Alaylı Özgüç, Beylikdüzü'nde Erol Karapınar, Beyoğlu'nda İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Büyükçekmece'de Nejat Durmuş, Çatalca'da İsmail İp, Esenler'de Şeh Ömer Kara, Eyüpsultan'da Emel Bilenoğlu, Fatih'te Barbaros Hayrettin Mahiroğulları, Gaziosmanpaşa'da Erhan Özkan, Güngören'de H. Pelin Sellitepe Turan, Kadıköy'de Kübra Dursun, Kağıthane'de Mustafa Kürşat Ceylan, Kartal'da Altınok Öz, Maltepe'de Ramazan Uğural, Pendik'te Süleyman Turan, Sancaktepe'de Cemal Doğan, Silivri'de Bihter Akbaş Sezer, Sultanbeyli'de Fatih Karataş, Sultangazi'de Hüseyin Öndeş, Şile'de Demet Alkan Tekdemir, Şişli'de Ahmet Ünal, Tuzla'da Taha Orhun Ertürkmen, Ümraniye'de Serkan Yalçın, Üsküdar'da Prof. Dr. Ertaç Ergüven, Zeytinburnu'nda Prof. Dr. Kürşat Özer

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.