Ablasının Cesedinin Bulunmasını İstiyor

Ablasının Cesedinin Bulunmasını İstiyor
İzmir'de, kayıp ihbarı bulunan kadının öldürülmesiyle ilgili itirafta bulunan bir kişi tutuklandı- Kadının kardeşi Açıkalın: "Ablamın cesedi olayın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen bulunamadı"

İZMİR (AA) - İzmir'de, ailesinin kayıp müracaatı yaptığı Gülşen Süzen'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla bir kişi tutuklandı. Süzen'in kardeşi Gülcan Açıkalın, ablasının cesedinin bulunması konusunda yetkililerden yardım istediklerini belirtti.

Gülcan Açıkalın, Karşıyaka ilçesindeki evlerinde, gazetecilere yaptığı açıklamada 3 çocuk annesi 44 yaşındaki ablası Gülşen Süzen'in aralık ayında kaybolduğunu, kayıp ihbarında bulunduklarını ancak polisin yaptığı çalışmada ablasına ulaşılamadığını belirtti.

Açıkalın, ablasıyla bir süre gönül ilişkisinde bulunan A.K'nın 9 Şubat'ta teslim olarak Gülşen Süzen'i öldürdüğünü itiraf ettiğini ve tutuklandığını söyledi.

A.K'nın ifadesinde ablasını otomobil içinde boğarak öldürdüğünü, Çiğli ilçesinde bir dereye attığını belirttiğini ancak bu ifadeye inanmadıklarını dile getiren Açıkalın, "Biz buna inanmıyoruz. Gittik aradık, arattırdık bulamadık. Biz, cesedin bulunmasını istiyoruz. Sadece cesedimizi arıyoruz. Cesedimiz mezarına girsin istiyoruz. Doğruları söylesin. Yetkililerden ablamın cesedinin bulunması konusunda yardım istiyoruz" diye konuştu.

A.K'nın ablasının cesedini gömdüğünü iddia eden Açıkalın, bu işte kendisine yardım edenlerin de bulunduğunu, bu nedenle doğru ifade vermediğini ileri sürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.