Açık Bariyerler Yüzünden Araç 10 Metreden TEM'e Düştü

Açık Bariyerler Yüzünden Araç 10 Metreden TEM'e Düştü
TEM Otoyolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Seyrantepe istikametinden Aslantepe istikametine döncek olan araç virajı alamayınca TEM otoyoluna düştü. Otoyol kenarındaki araçları durdurabilmesi için yapılan bariyerlerin yok olması kazaya davetiye çıkartt

TEM Otoyolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Seyrantepe istikametinden Aslantepe istikametine döncek olan araç virajı alamayınca TEM otoyoluna düştü. Otoyol kenarındaki araçları durdurabilmesi için yapılan bariyerlerin yok olması kazaya davetiye çıkarttı.


TEM otoyolu bugün feci bir kazaya şahitlik etti. Fuat Kasap 34 TF 5509 plakalı aracı ile Seyrantepe istikametinden Aslantepe yoluna girmek istedi ancak virajı alamayan Fuat Kasap öce köprüye çarptı daha sonda da bariyerleri aşarak 10 metre yükseklikten TEM otoyoluna düştü. Araç düşmenin etkisiyle hurdaya dönerken araç sürücüsü Fuat Kasap yaralı olarak kurtarıldı. 


Fuat Kasap'ın yardımına hemen etraftaki sürücüler koştu ve esağlık ekiplerine haber verildi. Fuat Kasap olay yerine çağırılan ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza sebebiyle TEM otoyolu Ankara istikameti kısa süreliğine trafiğe kapandı. 34 TF 5509 plakalı araç çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Ardından trafik normale döndü. 

Kaza anında olay yerinde bulunan görgü şahidi Kemal Ünal ise kazayı şu sözlerle anlattı: "Edirne istikametinden Ankara istikametine giderken otomobil bariyerleri aşarak 10 metreden TEM otoyoluna düşmüş. Sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı." 

Kazadan önce açık olan bariyerler karayolları onarım ekibi tarafından hızlı bir şekilde tamir edilerek kapatıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.