Acun Bu Defa Eski Öğrencisini Transfer Etti

Acun Bu Defa Eski Öğrencisini Transfer Etti
'Var Mısın Yok Musun' adlı programda keşfedildikten sonra sunuculuk dersleri alan ve ardından NTV'de spikerliğe başlayan Nur Tuğba Algül, TV8'e transfer oldu.

Acun Ilıcalı'nın programlarından biri olan Var Mısın Yok Musun adlı programda keşfedildikten sonra Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri alan ve ardından NTV'de spikerliğe başlayan Nur Tuğba Algül TV8'e transfer oldu.

NTV'DEN TV8'E GEÇTİ

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Algül, kanaldan ayrıldığını duyurduktan sonra çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

ACUN'UN KANALINA TRANSFER OLDU

Nur Tuğba Algül ilk olarak Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programda adını duyurmuştu. Daha sonra NTV'de sunuculuğa başlayan ünlü spiker veda açıklamasında da "Yeni kanalda yeni bir program" yapacağını duyurmuştu. Algül'ün Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı TV 8'de yeni bir programa başlayacağı öğrenildi.

ŞEHİT HABERİ SUNARKEN ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

Algül geçtiğimiz yıl gece haberlerini sunarken, şehit haberini verdikten sonra şarkı söylemeye dalmış, reji de sesi kısmayı unutunca büyük tepki çekmiş ve bir süre gece haberlerinden uzaklaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.