Adana ASKİ Başkanı Pekar:

Adana ASKİ Başkanı Pekar:
"Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol takımlarını gönülden kutluyor aramıza 'hoş geldiler' diyorum"

ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin başkanı Rahmi Pekar, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol takımlarını kutladı.

Pekar, yazılı açıklamasında, Adana'da oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) Final Grubu 2. devre maçlarının ardından Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol'un bir üst lige yükseldiğini anımsattı.

Lige yeni katılan iki takımı tebrik eden Pekar, "Bu sezon lig oldukça çekişmeli ve kaliteli geçti. Bunun yansımasını da gördük. Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol takımlarını gönülden kutluyor aramıza 'hoş geldiler' diyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.