Adana OSB'de fabrikaların toplu açılış töreni

Adana OSB'de fabrikaların toplu açılış töreni
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Çelik:- "Cumhurbaşkanım ne zaman ki AK Parti'yi kurdunuz, liderliğinizde bir millet hareketi başlattınız, bu millet ikinci kere hasta adam olma kaderine mahkum olmayacağına karar verdi"

ADANA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanım ne zaman ki AK Parti'yi kurdunuz, liderliğinizde bir millet hareketi başlattınız, bu millet ikinci kere hasta adam olma kaderine mahkum olmayacağına karar verdi." dedi.

Çelik, Samsun Makine Sanayi AŞ Adana Fabrikası ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi dönüştürmek, Türkiye'yi kaliteli bir demokrasi, etkili bir dış politika ve güçlü bir ekonomiye kavuşturmak için reformlar başlattığını ifade eden Çelik, "Türkiye'nin kötü gidişatına son vererek bugün bu ülkeyi bu halde görmemize sebep olan liderliğinizden en çok faydalanan illerden bir tanesi Adana olmuştur ve sizin peşinizden liderliğinizin arkasından en güçlü şekilde yürüyen de Adanalılar olmuştur." diye konuştu.

Devletin ve milletin tarihte iki kere "hasta adam" muamelesi gördüğünü aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Tarihimizde, devletimiz ve ülkemiz hasta adam muamelesi görmüştür. Birincisinde Osmanlı İmparatorluğu'na hasta adam deniyordu. Bu büyük millet o buhrandan genç cumhuriyeti kurarak çıktı. İkincisinde 90'lı yıllarda ve iki binli yılların başında yaşadığımız krizlerle tarihimizde ikinci kere ülkemiz ve devletimiz hasta adam muamelesi görmeye başlamıştı. Sayın Cumhurbaşkanım ne zaman ki AK Parti'yi kurdunuz, liderliğinizde bir millet hareketi başlattınız bu millet ikinci kere hasta adam olma kaderine mahkum olmayacağına karar verdi."

Günümüzde ise 2023 hedeflerine ulaşılmasının engellenmeye çalışıldığını aktaran Çelik, "Yine bu günlerde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını engellemeye çalışan iç ve dış terör odaklarına karşı liderliğinizde yürüyen mücadele, Türkiye'nin bekası, aziz milletin geleceği ve Türkiye Cumhuriyetinin 2023 hedeflerine hiçbir engel olmaksızın ulaşmak için verilen bu mücadelede gösterdiğiniz cesur liderliğe, vizyoner liderliğe yine en büyük katkı Adana'dan gelecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.