Adana'da aynı adrese 66. kez kumar operasyonu

Adana'da aynı adrese 66. kez kumar operasyonu
Adana'da polis, tombala çekilişiyle kumar oynatıldığı iddiasıyla bir holdingin kentteki bürosuna operasyon düzenledi. Büroya iki yıl içinde 65 kez operasyon düzenlenmişti

ADANA (AA) - Adana'da tombala çekilişiyle kumar oynatıldığı öne sürülen bir holdingin kentteki bürosuna operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Antalya merkezli bir holdingin, merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki bir iş hanında bulunan bürosunda kumar oynatıldığı ihbarını aldı.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, tombala çekilişiyle kumar oynatıldığını belirledi.

Büroya 65 kez operasyon düzenlenmişti
Büroya, "Güven Parti İl Başkanlığı" olarak kullanılırken 18 Nisan 2014'de ilk kez tombala çekilişiyle kumar oynatıldığı iddiasıyla operasyon düzenlenmişti. Daha sonra "Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İlçe Başkanlığı" ve "Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı" olarak kullanılan büroya iki yıl içinde kumar oynatıldığı gerekçesiyle toplam 65 kez operasyon düzenlenmişti.

Operasyonlar sırasında polis ekipleri, kapının çoğu kez uyarılara rağmen açılmaması nedeniyle kapıyı kırarak ya da balyozla duvarı delerek mekana girmişti.

Dernek binasına da kumar operasyonu
Polis ekipleri, Sümer Mahallesi'ndeki Sümer Esnafları Yaşatma Derneğinde de kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Kameraya da yansıyan operasyonda, binada arama yapan ekipler bir sandalyenin altındaki gizli bölmede tombala kartları buldu.

Ekipler, iki operasyonda toplam 18 kişiye "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem, 155 kişiye ise Kabahatler Kanunu'na göre 219'ar TL para cezası uyguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.