Adana'da internet hırsızı gece yarısı iş başındaydı

Adana'da internet hırsızı gece yarısı iş başındaydı
Adana'da bir kişinin 85 metre internet kablosu çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, 2 mahalle internetsiz kaldı.

Adana'da bir kişinin 85 metre internet kablosu çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, 2 mahalle internetsiz kaldı. Olayın şüphelisi kısa bir zaman içinde polis tarafından yakalandı.

İddiaya göre, Yusuf Ç. (43) 17 Ocak günü Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde 26 Ocak günü de Çamlıbel Mahallesi'nde bir firmaya ait internet kablolarını yerinden keserek çaldı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

aw130757-03.jpg

180 EVİN İNTERNETİ KOPTU

Her iki mahallede 180 evin interneti gidince internete erişemeyen mahalle sakinleri durumu abone oldukları firma ile görüştü. Firma arıza nedeni öğrenmek için mahalleye geldiğinde kabloların kesildiğini fark etti. Bunun üzerine firma yetkilileri durumu polis ihbar etti.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, etraftaki güvenlik kameralarını inceleyerek Yusuf Ç.'nin olayı yaptığını tespit etti. 85 metre uzunluğunda toplam 25 bin TL değerinde kablo çalan Yusuf Ç. evinde yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinde, "Görüntülerdeki bana benziyor ama ben yapmadım" diye kendisini savundu.

Diğer yandan, Yusuf Ç.'nin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.