Adana’da markette silahlı soygun

Adana’da markette silahlı soygun
Adana’da ellerinde av tüfeği ve tabancayla bir markete giren yüzleri kar maskeli 3 kişi, sigara ve bozuk paraları alıp kaçtı.

Olay, saat 20.30 sularında merkez Seyhan İlçesi Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Caddesi üstünde meydana geldi. İddiaya göre, yüzlerini kar maskesiyle gizleyen 3 şahıs ellerinde pompalı av tüfeği ve tabancayla markete girdi. Kimliği belirsiz 3 kişi, ellerinde silahları iş noktayı sahibi Bülent Yürürdurmaz’a doğrultarak yazarkasadaki paraları istedi.

İstediğini alamayan gaspçılardan biri, elindeki tabancanın dipçiğiyle Yürürdurmaz’ın suratına vurdu. Yürürdurmaz, yüzüne aldığı darp ile geriye doğru fikir gaspçılardan birisi elini yazarkasaya uzatıp arızalı paraları aldı. Diğer iki gaspçı ise marketteki sigaraları, yanlarında getirdikleri torbaya doldurdu.

İstediklerini saha gaspçılar havaya ateş açarak hadise yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Yürürdurmaz’ın ihbarı üzerine, hadise yerine fazla fazla sayıda polis sevk edildi. Marketin güvenlik kameralarını incelemeye saha polis, yüzleri maskeli gaspçıları tutmak için çalışmalara devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.