Adana'da vicdansız hırsızlar bunu da yaptı!

Adana'da vicdansız hırsızlar bunu da yaptı!
Adana'da akülü tekerlekli sandalye çalan bir kişi, tekerlekli sandalye ile 8 kilometre gezdi, şarjı bitince de çevreden topladığı hurdaları sandalyenin üzerine koyup sonrasında hepsini eskiciye 268 TL'ye sattı.

Adana'da akülü tekerlekli sandalye çalan bir kişi, tekerlekli sandalye ile 8 kilometre gezdi, şarjı bitince de etraftan topladığı hurdaları sandalyenin üzerine koyup ardından hepsini eskiciye 268 TL'ye sattı.

Olay, 21 Ocak günü Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yürüme engelli olan Yasin O., akülü tekerlekli sandalyesini evinin önünde şarja koydu. Etraftaki hırsızlık için etrafta dolaşan Sedat D. (39) ise akülü tekerlekli sandalyeyi görünce çaldı.

Sedat D., çaldığı akülü tekerlekli sandalyenin üzerine binerek 8 kilometre boyunca kentte gezdi. Akülü tekerlekli sandalyenin şarjı bitince şüpheli üzerinden inerek etrafta olan hurdaları toplamaya başladı. Şahıs, topladığı hurdaları sandalyenin üzerine koydu. Sedat D.'nin akülü tekerlekli sandalye ile gezdiği anlar ve üzerine hurdaları koyduğu anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah olduğunda Yasin O., akülü tekerlekli sandalyesinin yerinde olmadığını fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri etrafta güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Yapılan incelemenin sonrasında hırsızlığı yapan kişinin Sedat D. olduğu tespit edildi. Şahıs, Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi ara sokaklarında yakalandı.

Yakalanan şüpheli ifadesinde çaldığı hurdaları ve akülü tekerlekli sandalyeyi yoldan geçen bir eskiciye 268 TL'ye sattığını söyledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.