Adana'daki Ev Sahibi Kiracı Kavgası

Adana'daki Ev Sahibi Kiracı Kavgası
Biri kadın 2 kişinin yaralandığı kavgada 2 kişi daha gözaltına alındı- Üç zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

ADANA (AA) - Adana'da biri kadın 2 kişinin yaralandığı ev sahibi kiracı kavgasında gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde Pınar E. ve Fevzi G'nin kavgada pompalı tüfekle yaralamasıyla ilgili soruşturmasını tamamladı.

Zanlı Kazım U'yu suç aleti silahla yakalayan ekip, kavgaya karıştığı öne sürülen Ali K. ve Hacı T'yi de gözaltına aldı.

Ali K'nin kiracısı Pınar E'yi rahatsız etmesi üzerine yanındaki kız arkadaşı Mahsibe U'nun yardım istediği kardeşi Kazım U'nun pompalı tüfekle olay yerine geldiği ve silahın çıkan arbedede kazara ateş alması sonucu Pınar E. ve Fevzi G'nin yaralandığı iddia edildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Başak Mahallesi 694 Sokak'ta dün akşam Ali K. ile kiracısı Pınar E. arasında tartışma çıkmıştı. Tarafların yakınlarının da karışmasıyla çıkan kavgada Pınar E. ve Fevzi G. yaralanmıştı. Ağır yaralı Pınar E. ile Fevzi G. farklı hastanelere kaldırılmıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Kazım U'yu suç aletiyle birlikte gözaltına almıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.