Adana'daki Silahlı Saldırı

Adana'daki Silahlı Saldırı
Seyir halindeki motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesi, 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgili firari zanlı yakalandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, seyir halindeki motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu bir kişinin yaşamını yitirmesi, 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgili aranan zanlı gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde 27 Ağustos'ta motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu Hüseyin Işık'ın ölmesi, Rıfat, Kemal ve Cemal Altunç ile Mehmet Nur Demir'in yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında firari Uğur B'nin saklandığı adresi tespit etti.

Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonla zanlı yakalandı. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramalarda bir pompalı tüfek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Dumlupınar Mahallesi'nde 27 Ağustos'ta üzerinde kasklı 2 kişinin bulunduğu motosikletten, bir gruba doğru pompalı tüfekle ateş açılması sonucu caddedeki iş yeri ve kaldırımda bulunan Rıfat, Kemal ve Cemal Altunç ile Mehmet Nur Demir ve Hüseyin Işık yaralanmıştı. Yaralılardan Işık, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Yakalanan 4 zanlıdan biri tutuklanmış, 3'ü ise ev hapsi cezası almıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.