Adanaspor Süper Lig hasretine son vermek istiyor

Adanaspor Süper Lig hasretine son vermek istiyor
- Son olarak 2003-2004 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden turuncu-beyazlılar, PTT 1. Lig'de yakaladığı 15 maçlık yenilmezlik serisiyle adım adım şampiyonluğa ilerliyor- Teknik direktör İpekoğlu: "Her maçımıza ciddi şekilde bakacağız. İnşallah sezon sonu


ADANA (AA) - İBRAHİM ERİKAN - Süper Lig'de en son 2003-2004 sezonunda mücadele eden Adanaspor, PTT 1. Lig'de yakaladığı 15 maçlık yenilmezlik serisiyle 12 yıllık hasretine son vermek istiyor.

Ligdeki son 15 maçında 12 galibiyet, 3 beraberlik alarak 7 haftadır liderlik koltuğunda oturan turuncu-beyazlılar, son olarak 2003-2004 sezonunda mücadele ettiği Süper Lig'e adım adım ilerliyor.

2008-2009 sezonundan bu yana 1. Lig'de ter döken Akdeniz ekibi, ligde kalan son 7 maçta hata yapmadan şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlıyor.

Teknik direktör Engin İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta İzmir deplasmanında, Karşıyaka maçından 3 puanla ayrılmanın kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Ligde kolay maç olmadığını anlatan İpekoğlu, sahada doğruları yapan takımların avantaj yakaladığını ifade etti.

İpekoğlu, gelecek hafta da Samsunspor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, "İçeride oynayacağımız maçların tamamını kazanmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Ligdeki şampiyonluk şanslarını değerlendiren İpekoğlu, şunları kaydetti:

"İşimiz zor. Sevgili Adanaspor taraftarlarının beklentisi şampiyonluk yönünde. Hepimizin beklentisi de aynı. İnşallah herhangi bir terslik yaşamayız. Futbol enteresan bir oyun, bugüne kadar futbolcu arkadaşlarımız verebileceklerinin maksimumunu verdiler. Olabildiğince az bireysel hata yaptılar. Kalan maçlarımızda da aynı görüntüyü devam ettirirsek sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum. Artık ligin bitmesine 7 hafta kala 7 puan önde olmanız büyük bir avantaj. Ama bu avantaj, sahada doğruları yapmanıza engel olmamalı. Her maçımıza ciddi şekilde bakacağız. Bunu yaparak, inşallah sezon sonunda hem camianın hem de bizlerin özlemiş olduğu şampiyonluğa ulaşırız."

İpekoğlu, oyuncularına güvendiği, aynı disiplinle oynamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.