Adanaspor Süper Lig'de

Adanaspor Süper Lig'de
- PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Adanaspor'da futbolcu ve taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı


GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek bitime 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Adanaspor'da futbolcu ve taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünde izleyen Adanasporlu taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girdi.

Turuncu-beyazlı futbolcuları omuzlarına alan taraftarlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu taraftarların bulunduğu tribüne doğru yöneldi. Bu sırada sahada hazır bekleyen çevik kuvvet ekipleri, Adanaspor taraftarını kendileri için ayrılan tribünün olduğu bölgeye doğru yönlendirdi.

Büyük sevincin yaşandığı sahada polis ekipleri, futbolcuların zarar görmemeleri için güvenlik koridoru oluşturdu ve soyunma odasına geçişlerini sağladı.

Öte yandan Adanaspor'un, maçın uzatma dakikalarında kazandığı penaltının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, karşılaşmanın hakemi Emre Altun'a itirazlarda bulundu. Bektaş'ın, daha sonra akreditasyonu kartını çıkarıp yere attığı görüldü.

Adanaspor Süper Lig'de

Adanaspor Süper Lig'de

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.