Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu:
- "Kalan maçlarımızı bir kenara bıraktık ve Karşıyaka karşılaşmasına odaklandık"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, 27. haftada deplasmanda oynayacakları Karşıyaka karşılaşmasına odaklandıklarını bildirdi.

İpekoğlu, yazılı açıklamasında, Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, İzmir deplasmanından iyi bir skorla dönmek istediklerini kaydetti.

Ligde son haftalara girildiğini vurgulayan İpekoğlu, şunları belirtti:

"Önümüzde Karşıyaka karşılaşması dahil 8 maç var. Daha önceki beyanlarımda da belirttiğim gibi konumumuz kimseyi rehavette bırakmasın. Biz önümüze maç maç bakan bir ekibiz. Kalan maçlarımızı bir kenara bıraktık ve Karşıyaka karşılaşmasına odaklandık. Çalışmalarımız devam ediyor. Cuma gününe kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp İzmir’e gideceğiz. Buradan iyi bir skorla Adana’ya dönme niyetinde olacağız."


- Karşıyaka maçı hazırlıkları

Adanaspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı, kondisyon çalışmasıyla devam etti. Çift kale maç yapılan antrenman, taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Ergin Keleş ve Sabit Hakan Yılmaz katılmazken Atakan Ekiz takımdan ayrı koşu yaptı.

Adanaspor, 1 Nisan Cuma gününe kadar hazırlıklarını Adana’da sürdürecek, daha sonra hava yoluyla karşılaşmanın oynanacağı İzmir'e hareket edecek.

Adanaspor, 2 Nisan'da ligde son sıradaki Karşıyaka ile karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.