Adanaspor zirveyi bırakmak istemiyor

Adanaspor zirveyi bırakmak istemiyor
Teknik direktör İpekoğlu: "Artık buralara çıkmışken, doğal olarak futbolcularımız da üst sıralardan kopmamak istiyorlar"

ADANA (AA) - İBRAHİM ERİKAN - PTT 1. Lig'de liderliğini sürdüren Adanaspor, 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmediği ligi zirvede tamamlamak istiyor.

Adanaspor'u, 14 puanla devraldıktan sonra aradan geçen 11 haftalık süreçte 40 puanla liderliğe taşıyan İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her şeyin yolunda gittiğini, takımın iyi bir sinerji yakaladığını söyledi.

İç saha maçlarında taraftar sayılarında da artış gözlemlediğini ifade eden İpekoğlu, "Bu takımda bir potansiyel vardı, onu da çok iyi kullandığımızı düşünüyorum" dedi.

İpekoğlu, futbolcularının saha içinde ellerinden geleni yaptıklarını, bunun da sonuçlara yansıdığını belirterek, "Artık buralara çıkmışken, doğal olarak futbolcularımız da üst sıralardan kopmamak istiyor. Bu kendileri açısından da önemli. Bugüne kadar maksimumlarını verdiler, inşallah bundan sonra da aynı şekilde devam ederler" diye konuştu.

Son 11 haftada iyi savunma yaptıklarını ve sadece 7 gol yedikleri kaydeden İpekoğlu, "Çok iyi takım oyunu ortaya koyarsanız, oyun disiplininiz bulunursa zaten pozisyon vermezsiniz. Bireysel hata yapmamanız gerekiyor. Bunları bu zamana kadar saha içerisinde uyguladık, inşallah bundan sonra da uygularız" ifadelerini kullandı.


- 12. haftadan bu yana yenilmiyor


İpekoğlu, Adana ekibinin başına geçtiği 12. haftada Boluspor'a karşısında 2-1'lik sonuçla yenilgi üzüntüsü yaşarken daha sonraki 10 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.

Adanaspor, İpekoğlu yönetiminde çıktığı 11 maçta sadece 1 kez mağlup olurken, 8 kez galip geldi, 2 kez de berabere kaldı. Bu maçlarda 26 puan toplayan turuncu-beyazlılar, ligde de zirveyi ele geçirdi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.