Adanaspor'da, Balıkesirspor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da, Balıkesirspor maçı hazırlıkları
Teknik direktör İpekoğlu: "Lider konumdayız. Belki kimse bizden bu başarıyı göstermemizi beklemiyordu ancak burada yönetiminden kulüp çalışanına kadar birçok kişinin emeği var"


ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu-beyazlılar, teknik direktör Engin İpekoğlu idaresinde, Osman Yereşen Tesisleri'nde antrenman yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan idman, kondisyon çalışmasıyla sürdü. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, sırasıyla dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Ligde 37 puanla lider konumda bulunan Adanaspor ile 32 puanla 6. sıradaki Balıkesirspor, 20 Şubat Cumartesi günü saat 18.30'da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.


- Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ'a ziyaret


Kulüp başkan yardımcısı Hamza Akgül ve basın sözcüsü Bülent Uzel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı ziyaret etti.

Üzerinde ismi yazılı Adanaspor forması hediye edilen Uludağ, kombine kart ve loca alarak kulübe maddi destekte bulundu.


- İpekoğlu ve futbolcular, öğrencilerle buluştu


Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, antrenör Serhat Galimane, futbolculardan Emre Uğur Uruç ve Mustafa Sami Can Keskin, Kozan ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan İpekoğlu, Adanaspor'un bulunduğu konumdan bahsederek, "Oynadığımız ligde lider konumdayız. Belki kimse bizden bu başarıyı göstermemizi beklemiyordu ancak burada yönetiminden kulüp çalışanına kadar birçok kişinin emeği var. Tabii ki aslan payı futbolcularımızın" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.