Adanaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları
ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Adanaspor, 31. haftada deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.Teknik...

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Adanaspor, 31. haftada deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.

Taktik ve teknik çalışmayla son bulan idman yaklaşık bir buçuk saat sürerken, sakatlığı devam eden Ergin Keleş takımdan ayrı koştu.


- Futbolcular öğrencilerle buluştu


Adanasporlu futbolculardan Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver, merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki Şehit Mahmut Yeşilçam Ortaokulu'nun düzenlediği "Bir ders de sen anlat" projesi kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.

Yaşam hikayelerini paylaşan futbolcular, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.