Adanaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları
Teknik Direktör İpekoğlu: "Ciddi bir rakip ile oynayacağız. Kolay maç olmayacak ama keyifli bir maç olacağını düşünüyorum"

ADANA (AA) - PTT 1.Lig’in 28. haftasında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Osman Yereşen Tesislerindeki antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman geniş alanda çift kale maçla tamamlandı.

İpekoğlu, Samsunspor karşılaşmasının zorlu ancak keyifli geçeceğini belirterek, şunları kaydetti:

‘’Ciddi bir rakip ile oynayacağız. Kolay maç olmayacak ama keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımın kadro kalitesinin iyi düzeyde. Zor bir maç olacak. Ancak biz de kalan maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. İşimizi ciddiye alan bir ekibiz ve bu doğrultu da sahamızda oynayacağımız Samsunspor karşısında gülen taraf olmak istiyoruz.’’

- Öğrencilere forma

Öte yandan merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kılıçlı köyü sakinlerinin daveti üzerine Adanasporlu futbolcular Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak Kılıçlı köyü ziyaret etti. Kılıçlı Ahmet Akyürek İlkokulunda çocuklara forma dağıtan futbolcular, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.