Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un asbaşkanı Hamza Akgül, lige iyi başlayıp iddialı konuma gelmek istediklerini bildirdi.

Akgül, bu sezonda başarılı olmak istediklerini belirterek, Çatalan kampının verimli geçtiğini aktardı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Akgül, "Hocamızın istediği, takıma katkı koyan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bolu kampında oynanacak hazırlık maçları yeni oyuncuların uyum sürecini çabuklaştıracak. Lige iyi başlayıp, iddialı konuma gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

- Hazırlıklar sürüyor

Çatalan kampında hafta sonu A2 takımla oynanacak maçın ardından izne çıkacak futbolcular, perşembe günü Bolu Termal Otel'de toplanarak ikinci etap için çalışmalara başlayacak. Hazırlık maçı ağırlıklı geçecek Bolu kampının ardından takım Adana'ya dönerek, ligin ilk maçında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının çalışmalarına devam edecek.

- Gineli futbolcu deneniyor

Öte yandan, yabancı stoper arayışlarını sürdüren turuncu-beyazlı takımada, denenmek üzere Adana'ya davet edilen ve antrenmana çıkan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Mara için son kararı teknik direktör Levent Eriş verecek. Uygun görülmesi halinde bir süre daha takımla çalışacak Gineli oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.