ADEM HOCA’DAN "KAHT-I RİCAL” NASİHATİ

ADEM HOCA’DAN "KAHT-I RİCAL” NASİHATİ
İşte dün "KAHT-I RİCAL" konusunda bir hoca olarak bize nasihatlerde bulunan Adem Başkan uzun telefon görüşmemizde bir çok konu ile ilgili olarak bize güzel ışık tuttu.

Şükürler olsun dünkü yazımızda sizlerin sayesinde ilgi gördü. Okundu, farklı yorumlar geldi hepsinden öte sesini dahi özlediğimiz dostlarımızın sesini bu vesile ile duyduk.

Mesela dünkü yazımızın bize verdiği en büyük keyiflerden birisi de Prof. Dr. Adem Esen Bey’in yani bizim eski Selçuklu Belediye Başkanımız Adem Bey’in bu yazı üzerine bize ÂLO” demesiydi.

Hani zaman zaman mesleğimize kızsak da, adam gibi gazetecilik yapamadığımız için yakınsak da bu meslek zamanla çok sıkı ve samimi dostlukların oluşmasına vesile olur. 

Selçuklu Belediye Başkanlığından sonra İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesine kurucu rektör olarak atanan ve halen İSKİ yönetim kurulu üyeliği olmak üzere birçok alanda hocalık görevini sürdüren Adem Başkan biryanı ile de siyaset ile iç içedir.

Kendisi İstanbul’da olsa da asla şehirden kopmayan Sayın Başkan bizi de günlük olarak takip eden büyüklerimizdendir.

İşte dün "KAHT-I RİCAL" konusunda bir hoca olarak bize nasihatlerde bulunan Adem Başkan uzun telefon görüşmemizde bir çok konu ile ilgili olarak bize güzel ışık tuttu. Mesela yoğun kar yağışının Konya için hayati önem taşıdığına dikkat çeken Başkan dünyadaki ve ülkedeki “iklim raporları”na  dikkat çekiyordu.  

Biz Adem hocam ile daha net konuştuk. Konya’da susuzluk tehlikesi ve suyumuzun geleceği dahası yer altı sularımızın bugün bile çekilme oranları belki de gelecekte Allah korusun insanlık adına şu hain darbe girişimi kadar sıkıntılı bir durum doğurabilir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.