Adem Taflan'dan Haskoloğlu sorusu: "İbrahim kimin çocuğu?"

Adem Taflan'dan Haskoloğlu sorusu:  "İbrahim kimin çocuğu?"
İbrahim Haskoloğlu'na tepki gösteren Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Üyesi Tarihçi ve Siyaset Bilimci Adem Taflan, "İbrahim kimin çocuğu?" diye sordu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.

Kadın Milli Takım üzerinden siyaset yapmak isteyen içlerindeki milli ve manevi değer düşmanlığını adeta kustu.

"POLİS AÇIĞA ALINDI" YALANINI ORTAYA ATMIŞTI!

Bayrampaşa'da bir polis memuru otobüs durağında bulunan kişileri bıçakla tehdit eden bir kişiyi ayak bileğinden vurarak yakalamıştı. Haskoloğlu polis memurunun açığa alındığına dair skandal bir yalan habere imza attı. Konuya ilişkin İstanbul Valisi Davut Gül açıklamada bulunarak, haberin yalan olduğunu ve polis memurunun başarı belgesiyle ödüllendirildiğini açıklamıştı.

0x0-ibrahim-haskologlunun-aciga-alinan-polis-provokasyonu-kisa-surdu-1693320051563.jpeg

OSMANLI DÜŞMANLIĞINI DIŞA VURDU

Sosyal medya etkileşimcisi İbrahim Haskoloğlu da, "Bugün Sadece Sırplar kaybetmedi" şeklindeki yaptığı paylaşımla Osmanlı nefretini dışa vurdu.

f5ikw7txgaavmfb.jpeg

ADEM TAFLAN: "İBRAHİM KİMİN ÇOCUĞU?"

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Üyesi, Tarihçi ve Siyaset Bilimci Adem Taflan, Haskoloğlu'na tepki göstererek, "Sırpların kazanması halinde bile atamayacağı görseli İbrahim atmış. Soruyorum İbrahim kimin çocuğu?" dedi.

CEM KÜÇÜK: "AJAN PROVOKATÖR"

Gazeteci Cem Küçük ise, "İbrahim Haskoloğlu milli güvenliği tehdit eden ajan provokatördür. Daha önce Sayın Erdoğan ve Sayın Fidan’ın kimlik bilgilerini yayınlamıştı. Yakında hukuk işlediğinde devletin ne olduğunu anlayacak. " dedi.

Sosyal medyadan Haskoloğlu'na çok sayıda tepki gelirken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fesli fotoğrafları da yayımlandı.

untitled-1-001.jpg

sdfdfgdfgdf.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.