Adliyeden elleri kelepçeliyken firar etti

Adliyeden elleri kelepçeliyken firar etti
Adıyaman'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan Tunahan Gündoğan, elleri kelepçeli biçimde kaçarak kayıplara karıştı.

Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yapmış olduğu idda edilmesiyle gözaltına alınan Tunahan Gündoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gündoğan, elleri kelepçeli biçimde kaçarak kayıplara karıştı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de bir eve savcılık kararıyla düzenlediği operasyonda satışa hazır biçimde paketlenmiş 5 kilo esrar ele geçirdi. Polis olayla ilgili olarak Tunahan Gündoğan, H.G. ve B.Ş.'yi tutukladı .Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tunahan Gündoğan ve H.G. çıkarıldıkları mahkemece 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandı. Tunahan Gündoğan, tutukluevine (cezaevi) götürüleceği sırada adliyeden elleri kelepçeli olarak firar etti . Polis, Gündoğan'ın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.