Afyonkarahisar'da Kaybolan Genç Kızın Cesedine Ulaşıldı

Afyonkarahisar'da Kaybolan Genç Kızın Cesedine Ulaşıldı
Şuhut ilçesinde Ekim 2016'da kaybolan 16 yaşındaki Hatice T'yi kaçırıp öldürdüğü öne sürülen şüpheli Denizli'de yakalandı- Genç kızın cesedi Isparta'nın Senirken ilçesindeki dağlık arazide gömülü halde bulundu

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da kendisinden yaklaşık 8 aydır kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Hatice T'yi kaçırıp öldürdüğü ileri sürülen zanlı yakalandı.

Şuhut ilçesine bağlı Oynağanlı Köyü'nde oturan Hatice T, 11 Ekim 2016'da "Bakkala ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı eve bir daha dönmedi.

Genç kızın yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan aramalarda Hatice T'nin izine rastlanamadı.

Olayla ilgili genç kızı kaçırdığı ileri sürülen Soner A. (44), Denizli'de yakalandı.

S.A'nın genç kızın cesedini Isparta'nın Senirkent ilçesindeki dağlık arazide gömdüğünü söylemesi üzerine, olay yerinde keşif yapıldı.

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen kazıda Hatice T'nin cesedine ulaşıldı. Olay yerine gelen Hatice T'nin yakınları ise Soner A'ya tepki gösterdi.

Genç kızın cesedi ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi morguna götürüldü.

Soner A'nın ise Senirkent İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü bildirildi.

Hatice T'nin annesi Fadime T. ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, kızını aynı köyde oturan bir kişinin kaçırıp öldürdüğünü, durumdan haberinin olduğunu söylemesi üzerine tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.