Ağabey ile Kız Kardeşi Kazada Can Verdi

Ağabey ile Kız Kardeşi Kazada Can Verdi
Konya’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağabey ve kız kardeşi hayatını kaybederken, 2’si çocuk 5 kişi de yaralandı.

Konya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağabey ve kız kardeşi hayatını kaybederken, 2'si çocuk 5 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelerek hayatını kaybeden çocuklarını görmek isteyen annenin, askerlere "Ben bir kere sarılacağım, çocuğuma sarılmak istiyorum" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Konya-Akören karayolunun 30'uncu kilometresinde Sarıkız rampası mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akören ilçesinden Konya istikametine giden Nuri B.'nin kullandığı 06 YL 367 plakalı otomobil, karşı yönden gelen İsmail H. idaresindeki 42 EDD 94 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Nuri Bayram ve ailesinin içinde bulunduğu araba ikiye bölünürken, aracın ön kısmı yoldan çıkan diğer otomobilin altında kaldı. Kazanın ardından otomobil hurdaya dönerken motor kısmının yerinden fırlayarak yola savrulduğu görüldü. Feci kazada, parçalanan aracın içerisinde bulunan Abdullah Önder Çelik (32) ve kız kardeşi Şermin Bayram (25) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücülerden Nuri Bayram ile birlikte aynı araçta bulunan Şenol Bozkurt Çelik, Bilal Çelik, Faruk Bayram ve diğer araç sürücüsü İsmail H. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağabey ve kız kardeşinin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldü.

"ÇOCUĞUMA SARILMAK İSTİYORUM"

Meydana gelen kazanın ardından hayatını kaybeden ağabey ile kız kardeşin babası Yaşar Çelik ve annesi Emine Çelik acı haberi alarak kaza yerine geldi. Çocuklarının cansız bedeniyle karşılaşan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Baba Çelik, üzeri kapatılan oğlunu görmek için cenazenin başına gelerek yüzüne bakıp kendisini tutan askere, "Nabız yok mu, iyice baktınız mı?" diye sordu. Fenalaşan Anne Çelik'i ise jandarma ekipleri ve eşi sakinleştirmeye çalıştı. Anne Çelik, ısrarla oğlunun cesedinin başına giderek ona sarılmak istedi. Çelik kendisini yatıştırmaya çalışan askerlere "Ben bir kere sarılacağım, çocuğuma sarılmak istiyorum" diyerek feryat etti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.