Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ağaç İşleri Sanayi, Hızlı Tren Köprülü Kavşağı Neyi Bekler?

Ağaç İşleri Sanayi, Hızlı Tren Köprülü Kavşağı Neyi Bekler?

En güzel pazar günlerinin siz değerli okurlarımızın olmasını dileyerek bugünkü yazımıza başlamak istiyoruz.

Gün güzel, tatil yapmasını becerebilenler için tatil güzel ama yazımız hiç de güzel olmayan bir konu ile başlıyor.

Özellikle Meram bölgesinden ve şehir merkezinden Ankara yoluna, BÜSAN’a, Organize Sanayiine, Havaalanına ulaşmak için her gün bu yolu kullanan yüzlerce iş adamı, yine işçilerimizi taşıyan yüzlerce servis otobüslerinin her gün olmazsa olmaz şeklinde günde en az iki kez kullandığı bir yol var.

Aslında bu yol Büyükşehir Belediyesi’nin yani Başkan olarak Tahir Akyürek Bey’in, sorumluluk olarak da Fen İşlerinin yani Selim Bey’in sorumluluğundaki yol. Bu yolu da bu söz konusu insanlar yaptı. Onlardan Allah razı olsun. Çünkü inanılmaz bir trafik yükünü aldı.

Ancak gel gelelim daha sonra Ağaç İşleri Sanayi Hızlı Tren Köprülü Kavşağı adı altında yeni bir alt geçit yapıldı, tamamlandı. Burası da bu yolu daha güzel bir hale getirdi.

Ancaaaak bu yolun yapımı aylar öncesinden tamamlanmasına rağmen yolun başlangıcı ve diğer çıkış noktası süs biberi gibi bekliyor.

foto-002.jpg

Neyi bekler, kimi bekler bilen yok?

Ha bize söylendiğine göre Ankara yolunda Jandarmayı geçtikten sonra Ganioğlu göbeği diye bilinen kavşak bu işin sorumlusu Selim Bey’in bizzat bize söylediğine göre birkaç metre yukarıya alınacakmış. Yani alt geçitten çıkınca göbek ile örtüşecek şekle getirilecekmiş.

Doğru bir yaklaşım. Ama ne zaman?

Vallahi vatandaş perişan. Korkumuz yol kendi kendine yağmuru, güneşi göre göre açılmadan bozulacak. Yolda çukurlar oluşacak. Bu kez de yeniden yol tamiratı diye beklenecek.

İnanın vatandaşlarımızın ısrarla hatta yolun fotoğraflarını çekerek bize göndermesi ile bu konuyu bir kez daha köşemize taşımak zorunda kalıyoruz.

Bizde farkındayız. Pazar pazar bu tür sevimsiz yazılar yüzünden yöneticilerimiz nezdinde biz de gittikçe sevimsizleşiyoruz.

***

Hadi siz o zaman bizi filan bırakın mangalı kömürü ve eti kaptığınız gibi pikniğe koşun. Afiyet şifa olsun.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Doğrudan gidilir; yanlış zaten "götürür".

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Sadece kendimizi değil milleti de düşündüğümüz zaman ADAM oluruz 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR