AGD Kayseri Şubesi'nden uçurtma festivali

AGD Kayseri Şubesi'nden uçurtma festivali
KAYSERİ (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Hanım Komisyonu tarafından uçurtma festivali düzenlendi. AGD'den...


KAYSERİ (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Hanım Komisyonu tarafından uçurtma festivali düzenlendi.

AGD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Beştepeler mesire alanında gerçekleştirilen festivale, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Hanımlar Komisyonu Başkanı Ayşe Bartu'nun, milli ve manevi değerlerine bağlı örnek bir nesil yetiştirmenin çabası içerisinde olduklarını ifade ettiği kaydedildi.

Açıklamada Bartu'nun, şu ifadeleri yer aldı:
"Biz 'insanların en hayırlısı insanlığa faydası olandır' inancıyla çalışmalara gayretle devam ediyoruz. Hanım komisyonu olarak toplumun temel yapı taşı olan aile kurumu üzerine, bilhassa da çocuk ve gençler üzerine ciddi şekilde eğiliyor ve her türlü programı yapıyoruz. Her bireyin kıymetini biliyoruz. Ahlak ve maneviyatı ön planda tutuyoruz. Amacımız, sadece bugün olan bitene göre şekil alan bir gençlik değil, Fatih Sultan Mehmet gibi çağlar açıp çağlar kapatacak, Hazreti Meryem gibi iffetiyle anılacak, alnı secde iziyle nurlanacak, toplumun seçilen bireyleri olacak gençliği yetiştirmektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.