Agü'den Başkan Çolakbayrakdar'a Ziyaret

Agü'den Başkan Çolakbayrakdar'a Ziyaret
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinden (AGÜ) bir heyet, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinden (AGÜ) bir heyet, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İpek Akpınar ve beraberindekileri belediye hizmet binasında misafir eden Başkan Çolakbayrakdar, konuklarına Çözüm Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezinin yazılımının tamamen belediye personeli tarafından yapıldığını ve merkezin son teknolojiyle donatıldığını vurguladı.

Merkezin vatandaşların, belediyeden ve belediye başkanından beklentisi, isteği, talebi, önerileri ve dileklerini yansıtması noktasında bir köprü olduğunu anlatan Çolakbayrakdar, konuklarına Çağrı Merkezini de gezdirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.