Ahmet Kabaklı'ya vefa paneli

Ahmet Kabaklı'ya vefa paneli
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı tarafından Ahmet Kabaklı'ya vefa paneli düzenlenecek.İBB Kültür Daire...


İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı tarafından Ahmet Kabaklı'ya vefa paneli düzenlenecek.
İBB Kültür Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk edebiyat ve düşünce hayatında önemli izler ve sayısız eserler bırakan Kabaklı'yı anlamaya ve tanıtmaya yönelik 8 Şubat Pazartesi günü bir panel düzenlenecek.

İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek panelde Kabaklı'nın hayatı, düşünceleri ve edebi kişiliği katılımcılara anlatılacak.

Halka açık yapılacak programın sonunda davetlilere Kabaklı'nın "Ermişlerin Sohbeti" adlı kitabı dağıtılacak.

1924'te Harput'ta doğan Kabaklı'nın Türk Ede­bi­ya­tı, Te­mel­le­rin Du­ruşma­sı, Ga­zi ve Ata­türk­çü­ler, Kül­tür Em­per­ya­liz­mi, Müs­lü­man Tür­ki­ye, Ma­bet ve Mil­let, Meh­med Akif, Yu­nus Em­re, Mev­la­na, Şa­ir­ler Sul­ta­nı Ne­cip Fa­zıl, Şa­ir-i Ci­han Nedim gibi kitapları bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.