Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ahmet Şan’a Büyük öfke …

Ahmet Şan’a Büyük öfke …

Şehrin yeni heyecanı, vizyonu ve konumu ile gururu TORKU ARENA’da pazar akşamı sezonun ilk maçını oynadık ve bu yılki atmosfere merhaba dedik. Ha ilk maç beklenenin hatta tahminlerin bile ötesinde hayal kırıklığı idi. Neyse hayırlısı diyeceğiz. Bizim ülkede söylene söylene dahası insanlar kandırılarak “İlk maçlar böyle olur” deyimi ile bizde kendimizi kandırdık. Ama sonu inşallah iyi olur diyoruz. Buna da inanıyoruz.

Yazı konumuz maçla ilgili değil localarla…

Pazar günü öğle saatlerinde bir işadamımız aradı. Bu işadamımızın bir diğer özelliği de futbol fanatiği olmasıdır. Dahası bu işadamımız Konyaspor üyesi olmakla kalmamış, bir aile büyüğü yıllarca Konyaspor’da yöneticilik yapmış hatta maddi destek sağlamıştır. Bu isim aynı zamanda Türkiye’deki üç büyük kulüpten birisinin de kongre üyesidir. Niye bu kadar detay verdik? Aile boyu spor ile iç içedirler. Neyse bu isim köpürüyordu. Çünkü bu aile iki ay önceden kulübü aramış “Biz geçen seneki locamızda kalacağız” demişler. Kulüpten kendilerine dönen olmamış. Cumartesi günü kulüpten gelen telefonda ise “Locadaki eşyalarınızı alın” denilmiş. İş, Başkan Şan’a kadar çok sert bir şekilde uzanmış. Başkanın son sözü “Olur mu abi, vallahi haberim yok”….

…………

Dün eğitimci bir Konyaspor fanatiği hocamız ise aynen şöyle bir mesaj gönderiyordu;

“Abicim merhaba, dün maçta Doğu Üst E Blok 1. sıradan kombine bileti aldık. Rezalet! Koydukları korkuluk oturduğumuz bölümü tamamen kapatıyor. Maç izleyeceğiz diye korkuluk altından üstünden ortasından bakacağız diye her yerim ağrımış. İnanın üç maça daha gitsek sakat kalacağız. Taraftara yapılan reva mı?”…

………..

Kimse kusura bakmasın. Konyasporlu yöneticilerin bu işte yetkisi var mı? Güçleri yetiyor mu? Bilemeyiz. Ama loca ve kombine bilet işinde almayan bir pişman olacak da alanın da bin pişman olduğu çok net.

BORSA ÜST GEÇİDİ’NDEN

HABERİNİZ VAR MI?

 

foto-1-064.jpg

 

Borsa üst geçidinden yaklaşık bir ay önce ilk kez geçmiştim. İnerken de gördüklerimi hemen cep telefonum ile görüntülemiştim. Ama hayhuy derken burayı atlamışız. Dün bir vatandaşımızda bizim gördüklerimiz ile karşılaşınca dayanamamış bize üç ayrı fotoğraf karesi göndermiş. Trafiğimiz felçte yaya trafiğine demeli ya? Buraya “dur” diyecek bir yetkili var mıdır?

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ederler

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bisikletliler alt geçitlerde yan yana gitmedikleri zaman ADAM oluruz.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR