Ahmet Şan'dan Beşiktaş itirafı

Ahmet Şan'dan Beşiktaş itirafı
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Beşiktaş birkaç hafta öncesine kadar benim en büyük şampiyon adaylarımdan birisiydi. ama final haftalarını başaramadılar" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Torku Konyaspor'un Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Başkanı Şan, "Konyaspor olarak sezon başında 50 puan hedefi koymuştuk. O hedefe yaklaştığımız için her şeyden önce takımımız adına sevindirici bir sonuç. Konyaspor bu sene stadıyla ve taraftarıyla zannedersem lige de çok iyi bir renk kattı. Şampiyon adaylarından Beşiktaş'ı yenmek Konyaspor için ayrıca bir güzellik oluyor, gündem oluşturuyor. Bu futbolu yalnız burada oynamadık.

Konya'da 2-0 yenildiğimiz o güçlü Beşiktaş'a karşı da gene iyi futbol sergilemiştik. Beşiktaş, birkaç hafta öncesine kadar benim şahsen en büyük şampiyon adaylarımdan birisiydi. Son haftalarda puan kaybı onları da strese soktu. O finansal yapı ve yeni transferlerle Beşiktaş aslında çok başarılı götürmüştü, ama final haftalarını başaramadılar. Beşiktaş camiası adına biraz üzüntü verici" diye konuştu.Torku Konyasporlu oyuncu Gabriel Torje de köşe vuruşundan attığı golle ilgili, "Hiçbirimiz gol olacağını tahmin etmedik.

Ben de zaten orta açmıştım, rüzgarın da etkisiyle gol oldu. Bundan dolayı çok mutluyum" ifadesini kullandı.Beşiktaş maçı için hafta içinde çok çalıştıklarını vurgulayan Torje, "Beşiktaş üst sıralarda olan, çok kuvvetli bir takım. Galibiyeti almak için oldukça çok mücadele ettik. Bazen bekledik ama çoğunlukla savaştık ve galibiyeti aldık" şeklinde konuştu.Torku Konyasporlu oyuncu Ali Turan ise, "Beşiktaş'ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyordu. Biz de bir basamak daha ileri nasıl çıkarız onun peşindeydik.

Beşiktaş'a fazla pozisyon vermedik. Kornerden gelen golle galip ayrılıyoruz. 7. sıraya çıktık, sezonu iki galibiyet daha alıp ilk 7'nin içinde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.Turan, hafta içinde Aykut Kocaman'ın Beşiktaş'ı kendilerine çok iyi analiz ettirdiğini belirterek, "Biz de ona göre mücadele ettik. Bugün bakıldığında kora kor bir mücadele vardı. Hatta biz biraz daha üstündük, daha net pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirebilsek belki maçı ilk yarı kopartabilirdik. Neticede 1-0 galip geldik" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum