Ahmet Şerif İzgören, Çumralılara motivasyon söylemi yaptı

Ahmet Şerif İzgören, Çumralılara motivasyon söylemi yaptı
 Editör
Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSIAD) tarafından organize edilen "Birlikte Değişim ve Dönüşüm" semineri, 6 Aralık 2023 tarihinde Çumra Konferans ve Düğün Salonu'nda büyük bir katılımla yapıldı.

Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSIAD) tarafından organize edilen "Birlikte Değişim ve Dönüşüm" semineri, 6 Aralık 2023 tarihinde Çumra Konferans ve Düğün Salonu'nda büyük bir katılımla gerçekleşti. Seminer, bölge halkı arasında büyük bir heyecan ve ilgi uyandırdı.

Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in yönettiği seminer, izleyicilerden tam not aldı. Program sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlanan İzgören, katılımcıların kitaplarını imzalayarak yakın ilgi gösterdi. Seminer sırasında izleyiciler arasında olumlu bir etkileşim sağlandı ve İzgören'in paylaştığı değerli bilgiler, katılımcılar arasında ilgiyle karşılandı.

baskan-niyazi-sahin-in-konusmasi.jpeg

ÇUMSIAD Genel Başkanı Niyazi Şahin, seminerin sonunda verdiği demeçte, etkinliğin bölgedeki değişim ve gelişime katkı sağlayacağını belirtti. Şahin, "ÇUMSIAD olarak bölgemizdeki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla böylesine değerli bir etkinlik düzenlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Ahmet Şerif İzgören'in değerli katkılarıyla gerçekleşen bu seminer, birlikte değişim ve dönüşüm adına önemli bir adım oldu." ifadelerini kullandı.

İzgören, '' Çumralılarla birlikte olmanın mutluluğunu dile getirerek, etkinlikteki birlikteliğin kendisi için önemini vurguladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.