Ahmet Sorgun'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Ahmet Sorgun'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık soruşturması ile ilgili sözlerine AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun sert tepki gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık Soruşturması ile ilgili sarf ettiği “17 Aralık Hırsızlar Haftası Olsun” sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Yazılı açıklama ile Kılıçdaroğlu’nu kınayan İl Başkanı Ahmet Sorgun, Kılıçdaroğlu’nun yaptığının büyük bir saygısızlık olduğunu söyledi.

Sorgun; “Kılıçdaroğlu büyük bir saygısızlık yapmıştır”

Sorgun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “17 Aralık, Hz. Mevlana’nın Hakk’a kavuştuğu gece olduğu için ‘Düğün Gecesi’ olarak bilinir. Tüm dünyada böyle bilinen bu günün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık’ı amacından saptırarak nitelendirmesi, başta Hz. Mevlana’ya, Konya’ya ve tüm Konyalılara karşı büyük bir saygısızlıktır. 17 Aralık tarihinin böyle hakaretlerle anlamsızlaştırılmaya çalışılması, CHP Genel Başkanı’na maalesef yakışmıyor ama Kemal Kılıçdaroğlu’na yakışıyor.

Söylem ve eylemlerinde makamına uygun davranmamakta direnen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na toplumun her kesiminden sorumsuzca yaptığı açıklamalarından, kastı aşan ifadelerinden, tepki olduğunda çark ederiz, geçeriz tavrından vazgeçmesi gerektiği defalarca hatırlatılmış ancak huylu huyundan vazgeçmemiştir.

CHP’yi temsil edemeyen ve artık kendi seçmeninden de büyük tepkiler almaya başlayan Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık tarihini; Şeb-i Aruz tarihini toplumun hiç tasvip etmediği hırsızlık haftası ilan ederek farklılaştırma çabası, Konyalıları rahatsız etmiştir. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasını kınıyorum. Kendisini Konyalılardan, Mevlana’yı sevenlerden özür dilemeye çağırıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum