Ahşaptan motosiklet yaptı

Ahşaptan motosiklet yaptı
Kastamonu'da, makine mühendisi 43 yaşındaki Celal Özcan'ın 3 yılda ahşaptan orijinal boyutlarında yaptığı "motosiklet", ilgi görüyor

Kastamonu'da, makine mühendisi 43 yaşındaki Celal Özcan'ın 3 yılda ahşaptan orijinal boyutlarında yaptığı "motosiklet", ilgi görüyor.

Kastamonu'da bir devlet kurumunda makine mühendisi olarak çalışan Özcan, motosiklete merakı dolayısıyla yıllarca ahşap ve metallerden küçük motosiklet maketleri yaptı. Daha büyük boyutta bir maket oluşturmaya karar veren Özcan, hayranı olduğu ünlü bir markaya ait motosikletin benzerini yapmaya başladı.

Özcan, 3 yıllık uğraşı sonucunda ahşaptan, orijinal boyutlardaki motosikleti tüm ayrıntılarıyla tamamladı. Ahşaptan motosiklete müşteri de çıkarken, Özcan, bu kadar emek verdiği eserini satmaya kıyamıyor.

-"Yapıştırıcı, boya kullanmadım"


Motosikletin yapımında yapıştırıcı, boya gibi kimyasal hiçbir madde kullanmadığının altını çizen Özcan, "Almak isteyenler oldu ama inanın paha biçemiyorum. Almasınlar diye bazen 500 bin diyorum. Benim için bunun değerini karşılayacak para yok gibi. Çok emek harcadığım için şimdilik satmaya kıyamıyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.