Aile Eğitimi sertifikaları verildi

Aile Eğitimi sertifikaları verildi
Öğretmen Fuat Altan Anaokulu ve Selçuklu Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen “3-6 Yaş Aile Eğitimi” programına katılan 60 kursiyere sertifikaları verildi.

Sertifika törenine okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan okul müdürü Emine Tamkavas Cicim verilen eğitimlerin öneminden bahsederek, “Anne, baba olmanın bir okulu olmadığını, bu yüzden aile eğitimlerini son derece önemsediklerini, eğitimdeki sacayaklarından birinin de aile olduğunu ve ailenin desteğini almadan eğitimde başarıya ulaşmanın çok güç olduğunu belirtti. Aile Eğitimi sürecine katılarak bizlerle olan tüm anne ve babaları saygıyla selamlıyorum” dedi. Konuşmanın ardından minik öğrencilerin halk oyunu gösterileri anneleri duygulandırdı. Eğitimci yazar Nurcan Saz tarafından verilen “Ailede Etkili İletişim” sunumunu dikkatle dinleyen anne babalar kendi yaşadıkları örnekleri paylaştılar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.