Aile Hukuku masaya yatırıldı

Aile Hukuku masaya yatırıldı
Konya Barosu, Atiker Deluxe Karatay’da seminer düzenledi. “Aile Hukukunda HMK Uygulamaları ve İstinaf” konulu seminere Konya Barosu’na kayıtlı avukatlar ve stajyerler yoğun katılım gösterdi.

Seminer, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşması sebebiyle slayt gösterimi yapıldı. Seminerin açılış konuşmasını Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ gerçekleştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Sinem Hacıeminoğlu ve İstanbul Barosu avukatlarından Avukat Ayça Özdoğan konuyla ilgili konuşmalarını yaptılar. Seminer kapsamında konuşmacılar Mal Rejimlerine ilişkin ayrıntılı bilgi vererek uygulamadan örnekler sundular. İki oturum şeklinde düzenlenen programda katılımcılara geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Programın sonunda Baro Başkanımız Av. Mustafa Aladağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından konuşmacılara plaket ve hediyeleri takdim edildi.

(Haber: Ebrar Küçükakın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.