Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şehitlere ve ailelerine destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şehitlere ve ailelerine destek
"Son derece yakışıksız, ahlak dışı ve kamu vicdanını yaralayan paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehitleri ve ailelerini hedef alan paylaşımları kınayarak, söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli hakkında ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, şehitlere ve ailelerine yönelik çirkin ve suç teşkil eden paylaşımlar hakkında açıklama yapılmasının uygun olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şehitlerimizi ve onların bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini hedef alan son derece yakışıksız, ahlak dışı ve kamu vicdanını yaralayan paylaşımları şiddetle kınıyoruz. Söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak şehitlerimize ve ailelerine yönelik suç teşkil eden her türlü eylemin karşısında durmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.