Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Galatasaray'a Plaket

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Galatasaray'a Plaket
- İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Çelenk, "GSStore Çocuk Tribünü" projesi nedeniyle Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü'ye plaket takdim etti


İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "GSStore Çocuk Tribünü" projesi nedeniyle Galatasaray Kulübü'ne plaket verdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye ve dünyada ilk kez uygulanan GSStore Çocuk Tribünü projesi nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü'ye plaket takdim etti." denildi.

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen törende plaketi Ali Öğüdücü'ye veren İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salim Çelenk, "Koruma altındaki çocuklarımız için rehabilitasyon sürecinde, spor ve kültürel aktiviteler çok önemli. Futbol da bunların en önemlilerinden. Çeşitli kulüplerimizle görüşmeler yaptık ama Galatasaray'ın çocuklarımız için ayırdığı özel bir yer var. Bu nedenle Galatasaray camiasına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bütün spor kulüplerimiz bundan sonraki süreçte stadyumlarında ayrı bir yer oluşturur." ifadelerini kullandı.

Ali Öğüdücü ise Kulüpler Birliği Vakfının diğer kulüplerle yaptığı görüşmelerde stadyumlarda çocuklar için özel bir tribün yapması konusunda anlaştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"GSStore Çocuk Tribünü projesi bizi çok keyiflendiriyor. Bir seneyi geçti, bin 200 kişilik tribünümüzün neredeyse tamamı dolu durumda. Sosyal sorumluluk anlamında katkı sağlamak isteyen Galatasaraylılar da buradaki koltukların bir kısmını böyle bir proje için sunmaya devam ettiler. Bu sayede, çocuklarımızın sporun içinde olmaları, ileride sağlıklı, ahlaklı bireyler olmalarına katkı sağlayacak. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. Başkanımız Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum. Tribünde çocuklarımızı gördüğümüz anda büyük keyif alıyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.