Ailelere sertifika verildi

Ailelere sertifika verildi
Ailelere sertifika verildi

Özel Gençlik Anaokulu, öğrencilere verilen eğitimin yanında okul aile iş birliğinin önemine işaret ederek 14 hafta süren “Aile Eğitim” seminerinin sonuna geldi. 3-6 yaş aile eğitimi programı ile ailelere çocuğun tüm gelişim alanlarını olumlu desteklemenin yanı sıra okul öncesi dönemin önemi, çocuk hakları, çocukla olumlu iletişim kurabilme yöntemleri, sağlık, beslenme ve çocuğu okula hazırlama gibi konularda bilinç kazandırmak için eğitim verildi. Veliler MEB onaylı sertifikalarını valiliğinde katılımıyla Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda düzenlenen programla aldılar. Özel Gençlik Anaokulundan eğitime katılan velilerin adına sertifikayı okul velilerinden Şenay Çetinkaya aldı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen veliler, bu eğitimler sayesinde anne baba ve çocuk arasındaki aile iletişimlerinde büyük değişikler yaşadıklarını, çocukları yönlendirmekte daha da bilinç kazandıklarını ifade ettiler.

Okul müdürü Aliye Duman, velilerin eğitimlerden memnun kaldıklarını belirterek, Gençlik Eğitim Kurumları olarak bu ve bunun gibi etkinliklerle bilinçli, çocuğunun ihtiyaçlarına cevap vere bilecek anne-baba potansiyelini arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Duman bu gibi etkinliklerin Gençlik Eğitim Kurumlarında her zaman devam edeceğini söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.