Ailem Vakfı ''Annelik Modeli" konulu panel düzenledi

Ailem Vakfı ''Annelik Modeli" konulu panel düzenledi
ANKARA (AA) - Ailem Vakfı'nca annelerin çocuklara karşı sorumluluklarının anlatıldığı ''Annelik Modeli" paneli düzenlendi.Ulus 100'ncü Yıl Konferans...

ANKARA (AA) - Ailem Vakfı'nca annelerin çocuklara karşı sorumluluklarının anlatıldığı ''Annelik Modeli" paneli düzenlendi.

Ulus 100'ncü Yıl Konferans Salonu'nda düzenlenen panelin açılışında konuşan Vakıf Genel Başkanı İbrahim Ünal, evlat yetiştirmenin manevi değerini anlattı.

İnsanların hayır işlerinde birbirleri ile yarışmaları gerektiğini belirten Ünal, ''2014'ten beri vakfımızın gayelerini adım adım gerçekleştiriyoruz. İyiki bu vakfı kurmuşuz, buraya gönül veren kızlarım, oğullarım çoğaldı. Her ay anneliğin nasıl olması gerektiğini, çocuk yetiştirirken ne gibi hususlara dikkat edeceğimizi anlatacağız. İleriki dönemlerde babalık modeli de anlatılacak'' dedi.

Ailem Vakfı Genel Sekreteri Saide Nur Yıldız da ailelerin panele gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, annelerin kazandığı alışkanlıkların aynı zamanda çocukların alışkanlığı olduğunu söyledi.

Alışkanlıkların karakter üzerindeki etkilerini anlatan Yıldız, babaların da çocukların yol öğretmeni olduğunu vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.